EatonNL-Contact_banner (546)

Over Eaton Industries Belgium bvba – sprl

Samen met partners actief op de Belgische markt

Eaton is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie, UPS-systemen en producten en diensten voor industriële automatisering. Eatons wereldwijde merken op elektrotechnisch gebied, waaronder Cutler-Hammer®, MGE Office Protection Systems, Powerware®, Holec®, MEM® en Moeller®, bieden klantgerichte PowerChainTM Management-oplossingen die voorzien in de behoeften van industriële ondernemingen, instellingen, overheid, nutsbedrijven, commerciële bedrijven, particuliere sector, IT-bedrijven en markten voor missiekritische toepassingen en OEM.
 

De nieuwe Benelux-verkooporganisatie: Wij zijn er voor u!

Contactbrochure
Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een overzichtelijke brochure met alle contactpersonen gemaakt in het Nederlands en Frans.

Zo kunnen wij u direct van dienst zijn bij technische vragen en offerte-aanvragen. Heeft u een vraag of opmerking, mist u informatie of hebt u ideeën om onze dienstverlening te verbeteren, schroom dan niet om dit kenbaar te maken. Hiervoor kunt u in contact treden met uw contactpersoon of mailen naar electricabelux@eaton.com.

Uw eigen Account Manager in de regio
Eaton beschikt over een uitgebreid productportfolio. Onze Account Managers in de regio zijn gesprekspartner voor u in de verschillende product/markt-combinaties. Of u nu commerciële of technische vraagstukken heeft. Wij denken graag met u mee, ook in totaalprojecten. Technisch kunnen de Account Managers eventueel worden ondersteund door landelijk werkende specialisten en onze technical support afdeling.

Onze productspecialisten
Onze landelijk opererende productspecialisten helpen u graag verder. U kunt hier terecht voor advies over smart grids, brand- en inbraaksystemen, service en after market voor laag- en middenspanningsinstallaties en oplossingen voor de marine en offshore markt.

Vaste koppeling binnendienst
Wij streven naar een optimale communicatie wanneer het gaat over commerciële afspraken en technische vragen tussen u en onze buiten- en binnendienst. Om hierop goed in te spelen zijn in onze nieuwe organisatie de teams voor de verschillende markten en klantgroepen aan elkaar gekoppeld. Daarnaast beschikt Eaton hiervoor over twee afdelingen Customer Support Componenten, één in Nederland en één in België/Luxemburg.

Eaton wereldwijd

Eaton is een gediversifieerd powermanagementbedrijf dat energie-efficiënte oplossingen aanbiedt die onze klanten helpen om rendabel hun elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren. Het bedrijf is een wereldwijde technologieleider in elektrische producten, systemen en diensten voor stroomkwaliteit, -distributie en –controle, elektriciteitstransmissie-, belichtings- en bedradingsproducten; hydraulische onderdelen, systemen en diensten voor industriële en mobiele uitrusting; hydraulische, pneumatische en vliegtuigbrandstofsystemen voor commercieel en militair gebruik; en aandrijflijn- en krachtbronsystemen voor auto's en vrachtwagens, die prestaties koppelen aan brandstofzuinigheid en veiligheid.